dijous, 13 de març del 2008

La incompetència d'Hercesa altre cop

Altre cop amb els d'Hercesa.... si fa uns dies van rebentar uns cables d'electricitat de 25.000 W i van deixar sense llum bona part de Terra Nostra i sense servei les Rodalies de RENFE, avui a mig matí l'han tornat a "espifiar".
Avui entre les 10.00-11.30 han rebentat les canonades d'aigua potable en la intersecció del carrer Molina i el carrer Sant Jeroni.
A afectes del veïnat això vol dir que no tenim aigua fins que reparin les canonades. Els d'Aigües de Barcelona diuen que ja hi han operaris treballant-hi i que acabaran sobre les 16.00 h. però si t'acostes a l'obra allà no hi ha ningú de la companyia. Els que si que hi són, son els operaris d'Hercesa continuant fent els forats pel clavegueram.
Ja ho vam denunciar fa uns dies i ara ho tornem a repetir.... els d'Hercesa no disposen dels plànols dels serveis del barri? Si nosaltres els tenim, com és que ells no se'ls miren?
Fa uns dies va ser l'electricitat, ara l'aigua... només ens queda el gas....... i seria "interessant" que amb això no la caguessin...... pel nostre bé i pel bé dels treballadors de l'obra.
A veure com acaba això, però fins al moment ningú no reacciona i els veïns l'únic que ens queda és protestar i creuar els dits per a que no hi hagi cap més desgràcia.