dijous, 6 de març del 2008

Els irresponsables de HERCESA

L'empresa Hercesa responsable de la construcció (i destrucció del pinar) dels pisos de la UA1 de la Zona 21 ja no només causa molèsties als veïns afectats per l'obre del carrer canigó, molina i sant jeroni.
Ahir el matí al voltant de les 11.00 h quan estaven fent unes rases per instal.lar el clavegueram es van carregar 3 cables d'alta tensió. Aquest fet va provocar que més de 500 famílies del barri de Terra Nostra és quedessin sense llum fins a les 3-4 de la tarda. A més, a causa de la pujada de tensió que va provocar la tallada dels cables, va provocar que uns cables que passen per sobre de la via de rodalies a l'alçada de Torre Baró patissin una sobrecàrrega i caiguessin sobre la catenària de RENFE deixant-la sense servei.
On són les precaucions que ha de prendre una empresa per realitzar obres? no tenen els plànols dels serveis existents als carrers?
Fins quan haurem d'aguantar la prepotència d'aquesta empresa? Quan s'adonarà l'ajuntament que si no es posa a treballar seriosament per controlar aquesta empresa, aquesta continuarà fent el que li rota?