divendres, 7 de març del 2008

de qui són els carrers canigo i molina?

Segons el projecte de reparcel.lació de la UA1 Zona 21 els carrers canigó i molina eren de l'ajuntament de Montcada. Aquest els va cedir gratuïtament a l'empresa Hercesa.
Això vol dir que els de Hercesa poden fer i desfer el que vulguin amb aquests carres. Potser per això no informen als veïns i es creuen superiors per fer el que vulguin.
I tot això perquè?
Els d'Hercesa necessiten aquests carrers ben macos per poder vendre amb garanties els seus pisos. Com si no algú compraria un pis de luxe amb uns accessos tercermundistes?
A més, si ells s'encarreguen d'aquests carrers ja no han de fer un accés alternatiu per accedir a la seva unitat d'actuació.
Els veïns i veïnes fa temps que reclamem un accés alternatiu. Fins hi tot hem proposat fer un pont que travessi la línia de la renfe en paral.lel a l'autopista.
La resposta de l'ajuntament ha estat que de moment no fa falta i que segurament en un futur s'haurà de fer, ja que en privat veuen el problema.

Adjuntem els punts del mencionat contracte amb Hercesa on s'especifica de qui eren els carrers molina i canigó i de qui són el l'actualitat.