dimecres, 1 d’octubre del 2008

Trist aniversari...

Aquest més es compleix el primer aniversari del malson que estem vivint.
A principis d'octubre de 2007 les màquines i les serres van començar a devastar el nostre barri.
Un any de patiments, molèsties, inconvenients, mentides, desinformació i una llarga llista d'adjectius que no val la pena escriure.
A dia d'avui continuem desinformats, enganyats i emprenyats i a dia d'avui encara continuen les obres.
1 any i no han estat capaços d'acabar els carrers Molina i Canigó. Fan el que volen, quan volen i on volen i això sense cap mena de consideració cap els pocs veïns que viuen en aquests carrers. Aquest deu ser el problema... si aquest carrers estiguessin al centre de Montcada l'Ajuntament exigiria lo impensable a l'empresa HERCESA per evitar molèsties i si l'Ajuntament no ho fes es farien manifestacions gegantines per tal de reclamar-ho. Lamentablement aquesta no és la nostre situació... i per això tenim els problemes que tenim.
N'estem farts de bones paraules... volem fets! les paraules se les endú el vent.... i mentrestant uns pocs veïns de Montcada continuem patint sense que ningú gosi ni multar a HERCESA per l'incompliment reiterat de les seves funcions.
Ja ho deia aquella frase "La feina mal feta no tu futur, la feina ben feta no té fronteres", però ni l'ajuntament de Montcada ni HERCESA no deuen entendre el significat.