divendres, 17 d’octubre del 2008

BUS VAO a la C-58



Fa mesos LA VEU va publicar una noticia sobre la futura construcció del carril BUS VAO a la C-58:

http://www.laveu.cat/NOTICIES/default.cfm/ID/3979/NOTICIES/default.cfm/ID/3022/T/les-obres-carril-bus-vao-c-58-podrien-comen%C3%A7ar-proxima-tardor-duraran-tres-anys.htm

Aquesta notícia ens va fer pujar la mosca al nas en comprovar que aquesta obra afectaria al nostre barri.
En reunions anteriors de la comissió de seguiment s'ens va informar que la Generalitat tenia intenció de pagar el carrer Pere IV de la Zona 21 (uns dels més llargs del barri) i que per tant els veïns tindríem una despesa inferior en la futura urbanització del barri.
És en aquest punt on des de el veïnat ens comencem a fer preguntes:
  • Perquè la generalitat ens paga un carrer "gratis"?
  • Que en treuen a canvi?
  • Quines expropiacions hi hauran?
  • Com afectarà aquesta gegantina obra a la futura urbanització del barri?
Creiem sincerament que aquestes preguntes haurien de ser respostes el més aviat possible per evitar mals entesos.
El dia 27-10-08 hi ha la propera reunió de la comissió de seguiment, esperem rebre aquestes (i altres) informacions i sobretot que no quedin en paraules com sempre, estaria bé començar a treballar amb documents físics que ens permetin treballar amb rigor més enllà de promeses o intencions.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Sábado, 8/11/2008
contra los gastos de Geli en fiestas
El gasto que hizo la consejera de Salud, Marina Geli, para celebrar el 25º aniversario del Instituto Catalán de la Salud (ICS) ha soliviantado a la oposición parlamentaria. El conocimiento del montante de los gastos indignó ayer tanto a populares como nacionalistas. Nada menos que 641.550 euros en total para conmemorar la efeméride, gran parte de los cuales sirvieron para organizar una macrofiesta en Montjuïc a la que asistieron 6.000 profesionales del ICS. Salud pagó la fiesta con las aportaciones que hicieron empresas relacionadas con la sanidad.
A esto le llamo yo “apretarse el cinturón” en época de crisis???????.