dimarts, 8 de juliol del 2008

Incompetència? Altre cop el gas...


Avui pel volt de les 10.00 h els de les obres del carrers Canigó i Molina,a la cruïlla de la Crta. Nacional s'han tornat a carregar les canalitzacions del gas. L'averia ha durat gairebé una hora fins que ha estat reparada. Mentrestant el gas s'anava perdent...
El més preocupant de tot (com sempre...) ha estat la falta d'informació. Hem estat els veïns als que hem alertat la policia. Els d'Hercesa no han comunicat a ningú aquesta incidència, només als del gas.
Cal recordar que a part dels veïns propers, hi ha també el casino a escassos 10 mts. En cap moment s'ha informat als clients ni als gestors del bar. En cap moment s'ha fet res per a que els cotxes de la crta. nacional seguissin passant a 1 metre del gas. Bàsicament en cap moment s'ha fet res per informar..
A dia d'avui ja s'han produït 3 incidències amb el gas (sense comptar els altres serveis). Algú els podria controlar? Algú els podria sancionar?
Preguntes que quedaran a l'oblit... com sempre...

1 comentari:

Anònim ha dit...

Mirar vecinos, en Montcada Confidencial han publicado algo que rompe esquemas. Nada menos el primer edil de Montcada hace caso omiso de la reglamentación urbanística, y se hace una ampliación por la geta. Si esto lo hace uno que debía dar ejemplo, pues ahí teneís la respuesta. Estamos gobernados por un "narcisista" un amoral, que no tiene ética, que no consensua sino que hace y deshace a su antojo, acorde con su personalidad de "yo soy el César". Así nos va....
Pero porquè no reaccionamos y nos declaramos en rebeldia civica.? No seremos en el fondo todos un tanto como él....?

Con dos cojones¡¡¡