dijous, 24 de juliol del 2008

Clavagueres a cel obert.




Ja fa setmanes que per sorpresa nostra vàrem detectar que al carrer Canigó les "noves" clavegueres que ha construït HERCESA perdien aigües fecals. En principi només eren olors i alguna pèrdua.
Vàrem fer notar les incidències als responsables de l'obra. La seva resposta sempre va ser la mateixa: en tenien constància, doncs amb la instal.lació dels nous serveis havien "tocat" alguns tubs dels claveguerams. En principi ens deien que ja ho arreglarien.
Els fets però s'han desbordat des de fa 3-4 dies.... Ara les aigües fecals circulen a cel obert pel carrer i desemboquen a una torrentera que dona a les vies de RENFE.
La pudor i els insectes comencen a notar-se. Ens vàrem tornar a queixar als responsables de la obra i ens varen contestar que ho arreglarien en un matí. Encara però no han fet res...
Com sempre fan el que volen sense importar-los el més mínim les molèsties cap els veïns.
Volem una solució URGENT.

1 comentari:

Anònim ha dit...

La incompetencia de Hercesa para tirar adelante las obras esta afectando a la salud de los vecinos. Las calles estan intransitables y más de uno se ha caido, el "acceso" penoso a los domicilios, el olor de las cloacas rotas que no arreglan... porqué por mucho que tapeis la mierda, sigue ahí!!! y no se soluciona el problema de las cloacas.