dimarts, 17 de juny del 2008

La llei del més fort

Avui 17-06-08 i després d'haver "descobert" la sentència sobre la zona 21, l'ajuntament ens ha convocat en una reunió extraordinària de la Comissió de seguiment de la Zona 21 per tal d'explicar-nos la esmentada sentència.
Bàsicament i resumint, la reunió es pot resumir en un punt:
Segons l'ajuntament la sentència és interpretativa. Els veïns i veïnes de la Zona 21 la interpretem com una sentència que paralitza tota la Zona 21. Segons l'ajuntament, la sentència només afecta a les Unitats d'actuació número 2, 3 i 4. Per tant, i sempre segons l'ajuntament, la sentència no afecta a la UA1 (HERCESA) ni a la UA5. A afectes pràctics això vol dir que l'ajuntament no pensa parar en cap moment les obres d'urbanització de la UA1 i per tant HERCESA podrà seguir construint lliurament.
La única opció que ens queda per fer valer una sentència que nosaltres considerem clara, és interposar una demanda que clarifiqui si la sentència fa referència a tota la Zona 21 o no.
Resumint, l'ajuntament, com sempre, obliga al dèbil (o sigui als veïns) a seguir lluitant (i gastant diners). Mentrestant i a l'espera de futures sentències, els d'HERCESA poden seguir construint.
El temps ens donarà la raó, però el mal ja estarà fet i els veïns ja n'estarem patint les conseqüències.
Qui obligarà llavors a fer marxa enrere?
Qui repararà el mal?